COLLAGEN-90-Treatment-1-scaled-1.jpg

Collagen 90+ från G.M Collin

Collagen 90+ från G.M Collin

Vår senaste signaturbehandling från G.M Collin är en lyxig och exklusiv behandling där vi använder ett kollagen ark som dränks i lösligt kollagen för att hjälpa att stötta, stärka och stimulera huden. Den passar alla åldrar: mogen, fuktfattig eller torr hy som behöver fukt, näring, lyster och spänst.

Collagen 90+ är en hyllad och exklusiv WOW behandling som motverkar åldrandet och synligt ger din hud ett direkt lyft och mer ungdomligt utseende. G.M. Collins unika formula kombinerar en naturlig kollagenark och utvalda bioteknologiska ingredienser för att ge huden maximalt med fukt, näring och hjälper att minimera linjer och rynkor.

Detta är en underbar behandling som både är avslappnade och aktiv utan att skapa trauma eller inflammation. Det är en klinisk bevisad behandling som reducerar linjer, ökar cellmetabolism, förbättrad cellregenerering och ger åtstramning av vidgade porer. Den passar alla som behöver extra fukt, näring och som saknar det lilla extra som ger en strålande vacker hy!