Skincare by us är leverantör av professionell hudvård till utbildade hudterapeuter.

Vi har 20 års branschvana både inom behandlingar, salongsutveckling och utbildning vilket ger oss en bredd och en möjlighet att hjälpa ditt företag att växa med professionella produkter, redskap och kvalitativautbildningar.

Glädje

Det genomsyrar allt vi gör! Vi älskar hudvård, att jobba med människor och stötta er salongsägare, era medarbetare och hjälper er gärna med vår gemensamma passion – att få människor att känna sig sedda, berörda och välkomna.

Pålitlighet

Vi är en leverantör som håller vad vi lovar! Vi jobbar kontinuerligt med att öka vår och er kunskapsbank, vi jobbar framåt med utveckling så att du känner att du har stöd hela vägen från uppstart till merförsäljning.

Engagemang

Relationen är enormt viktig för oss och genom kontinuerlig kontakt och uppföljning med er vill vi utveckla oss som leverantör men främst er som salongs ägare mot era kunder med det senaste på marknaden. Genom att engagera oss i ert behov av utveckling och försäljning finns vi där för er när ni behöver oss!

Glädje, pålitlighet och engagemang är våra ledord. Det är ord som inte bara representerar oss som företag utan oss som personer som jobbar i företaget och det är...

SkincareByUs_RebeccaWodajo_400x400px

Rebecca Wodajo

V.D

Rebecca Wodajo kommer från hotell världen och har de senaste åren jobbat inom Nordic Choice koncernen i roller som Culture Officer och hotelldirektör. Hon har tidigare studerat Hotel Management i Schweiz och flera år arbetat utomlands.

Rebecca är VD och har fokus på det strategiska arbetet, affärsutveckling samt försäljning.

SkincareByUs_ThereseMathisen_400x400px

Therese Mathisen

Grundare

Therese Mathisen – SHR ansluten och Cidesco diplomerad hudterapeut sedan 2003. Therese har drivit egen salong i 12 år och finns som bollplank för brainstorming om behandlingsutveckling och kundrelation. Therese utbildar i Circadia, GM Collin, Dermalux & DermaplanePro.