Våra varumärken

Skincare by us är leverantör av professionell hudvård till utbildade hudterapeuter.
Våra produkter säljs endast på salonger & kliniker.

Circadia

Circadia

Circadia är ett professionellt hudvårdsmärke vars filosofi baseras på hudens och kroppens naturliga cirkadiska rytmer. Chronobiology, tidens biologi, bygger på principerna att skydda huden från skador under dagen och stimulera reparation under sömnen och är kärnan i vårt koncept. Circadia har varit en pionjär för att föra konceptet Cirkadiska-rytmer till hälso- och skönhetsindustrin.

Dermaplane Pro

Dermaplane Pro

DermaplanePro är världsledande inom certifieringsklasser, redskap, tillbehör och support i dermaplaning i USA och runt om i världen.  Som ledare inom dermaplaning, försäkrar DermaplanePro att leverera de bästa inom högkvalitativ utbildning, verktyg, hudvårdsprodukter och redskap.

Dermalux LED

Dermalux LED

Dermalux utsågs till årets bästa brittiska tillverkare 2018 och årets behandling i Storbritannien under fem år i rad på Aesthetic Awards, och kombinerar kliniskt bevisade våglängder av ljus med den banbrytande LED -tekniken för att leverera säkra och effektiva resultat för ett brett spektrum av hudproblem utan obehag eller downtime.

Varukorg