Varumärken

Skincare by us är leverantör av professionell hudvård till utbildade hudterapeuter.
Vi säljer endast till utbildade hudterapeuer, sjuksköterskor eller läkare och till professionella salonger & kliniker.

Bra-3

Circadia

Circadia är ett professionellt hudvårdsmärke vars filosofi baseras på hudens och kroppens naturliga cirkadiska rytmer. Chronobiology, tidens biologi, bygger på principerna att skydda huden från skador under dagen och stimulera reparation under sömnen och är kärnan i vårt koncept. Circadia har varit en pionjär för att föra konceptet Cirkadiska-rytmer till hälso- och skönhetsindustrin.

Bra-1

Dermaplane Pro

DermaplanePro är världsledande inom certifieringsklasser, redskap, tillbehör och support i dermaplaning i USA och runt om i världen. Som ledare inom dermaplaning, försäkrar DermaplanePro att leverera de bästa inom högkvalitativ utbildning, verktyg, hudvårdsprodukter och redskap.

Logo_Light (2)

Dermalux

Vi är den officiella distributören av Dermalux LED ljusenheter i Sverige.

Dermalux utsågs till årets bästa brittiska tillverkare 2018 och årets behandling i Storbritannien under fem år i rad på Aesthetic Awards, och kombinerar kliniskt bevisade våglängder av ljus med den banbrytande LED -tekniken för att leverera säkra och effektiva resultat för ett brett spektrum av hudproblem utan obehag eller downtime.

Bra-4png

G.M Collin

G.M. Collin är ett professionellt hudvårdsmärke som fokuserar på dermo-korrigerande hudvård. Det är ett exklusiv hudvårdsmärke där varje serie har en speciellt doft, textur och känsla på huden. Med sina innovativa ingredienser så har G.M. Collin blivit mångas favorit runt om i världen. De är även stolt sponsor till Oscars galan sedan 2005.