CircaShieldBox0

NYHET – solskydd från Circadia

NYHET – solskydd från Circadia

Redan nu i December lanseras två nyheter från circadia.

Först ut är den efterlängtade nya solskyddet – CircaShield Mineral Sunscreen SPF 30

Försvara din hud i den moderna världen CircaShield Mineral Sunscreen SPF 30, som drivs av Circadias toppmoderna avancerade ingrediensteknologi. Det är inte bara ett vanligt solskydd – det är ett proaktivt skydd mot ljusinducerad oxidativ stress, som förhindrar bildandet av fria radikaler. Denna innovativa formel tar ställning mot stressorerna i den moderna världen, inklusive digitala föroreningar, vilket gör den till ditt perfekta dagliga försvar.

Nyckelfunktioner:
17,3 % zinkoxid: Ger kraftfullt bredspektrumskydd mot UVA- och UVB-strålar.
Blue Oléoactif®: En potent ingrediens som skyddar huden från skadliga stadsföroreningar och blått ljus, som reglerar hyperpigmentering orsakad av skärmar.
Micah®: Ett innovativt tillvägagångssätt för att bekämpa åldrande, som aktivt blockerar uppkomsten av oxidativ stress och synbart saktar ner åldrandeprocessen.
Naturesoft® 880GT: Grönt te är välkänt för sitt innehåll av mineraler, katekiner och polyfenoler som har antiinflammatoriska, anti-irriterande och antioxiderande egenskaper.

”Din hud är under konstant angrepp från den moderna miljön, och CircaShield Mineral Sunscreen SPF 30 är här för att skydda och föryngra”, säger Michael Q. Pugliese, VD på Circadia. ”Vår avancerade formel kombinerar det bästa från naturen och tekniken för att erbjuda ett oöverträffat försvar mot utmaningarna i den digitala tidsåldern.”