press

Pre and Post Biotic mask

Pre and Post Biotic mask

Circadias nya behandlingsmask är här!!

Vi i Europa blev först ut i lanseringen och ni som var med på vår två dagars event i maj fick möjligheten att prova på masken och se det nya protokollet!

Vad är denna mask bra för?

1. Skyddar mot blått ljus och digital förorening:
Vår avancerade formel, med Circan blue, skyddar huden från de skadliga effekterna av blått ljus och digital förorening, och återsynkroniserar dygnsrytmen i keratinocyter för att bibehålla ett ungdomligt och levande utseende.

2. Stödjer ett hälsosamt mikrobiom: PreBIULIN och BIOLIN/P prebiotika förbättrar hudens mikrobiom, stärker dess barriär och förbättrar immunförsvaret. Detta säkerställer att huden förblir spänstig och balanserad, oavsett vilka miljöpåfrestningar den utsätts för.

3. Antiinflammatorisk och lugnande: Fullpackad med CM-Glucan Forte = Beta Glukan, som stärker hudens immunförsvar, lugnar irritationer och förstärker hudens barriär, vilket gör den perfekt för torr, inflammerad och kompromerad hud.

4. Rik på antioxidanter Royal Tea Extract, en nyckelingrediens, känd för sina antioxidant egenskaper, som hjälper till att minska pigmentering, återfukta huden och bekämpa inflammation. Detta kraftfulla extrakt verkar för att hämma tyrosinas, ger en jämnare hudton och minskar tecken på åldrande.

Hur ska den användas?

För optimalt resultat, fördela 1-3 teskedar av masken i en portionskopp och applicera på rengjord hud med en maskpensel. Undvik kontakt med ögonen. Låt masken sitta i 10-15 minuter och ta sedan bort den med en varm, fuktig handduk eller gasväv. Klappa huden torr och följ med dina favorit efterbehandlingsprodukter.

Finns att beställa i webshoppen, enjoy!