Serum71-4

Serum 71

Serum 71

Nu är lanseringen av Circadias nya serum så nära så nära! Förra veckan hade det amerikanska gänget utbildning i detta serum, den kommer självklart på svenska i mars, men för dig som längtar och vill veta allt redan nu så finns replay av utbildningen på vår digitala plattform.

Grundaren av Circadia – Dr Peter Pugliese gick 1971 med i föreningen ”The Society of Cosmetic Chemists” vilket resulterade i ett stort karriärskifte som i slutändan skulle förändra hans livs och hudvårdsbranschens bana.

Dr. Pugliese gjorde de första kliniska studierna på den första kommersiellt tillgängliga peptiden någonsin för kosmetisk användning på 1980-talet. Denna banbrytande forskning ledde till expansionen av peptider som används i personliga hygienprodukter över hela världen. I sina studier upptäckte han att koppar hjälper till med fibroblastaktivitet och fungerar som en antioxidant genom att förhindra skador på fria radikaler.

Som en hyllning till hans enorma insatser under hela sin karriär som kemist, är Serum 71 innovativt för vår tid samtidigt som det hedrar den rika historia och det arbete som låg i att skapa den.

Lansering av Serum 71 i Europa förväntas i mitten på maj.